Luchtfoto

Luchtfotografie met drone

 

Acht schroeven, veel electrische power, 24,2 miljoen pixels ...en ultramoderne software.

Een luchtfoto zegt méér, gewoon omdat hij méér laat zien dan de façade van je gebouw, of de zaak, ...

Je ziet de achterliggende bebouwing, ... het zwembad, de landerijen en dit maakt ‘t verschil.

Met onze nieuwe drone-investering zijn we in

staat om nu ook luchtfotografie te maken voor iedereen! Géén dure heli meer nodig.

 

Luchtfoto's kunnen dienen om je reklame aantrekkelijker te maken, om je inkomhal te verfraaien, voor de media, inspectie van gebouwen, dorpsfotografie, huizen fotografie voor immo en vastgoed, promotie, website, expertises, landmeting ...

 

En onze drone fotografie is beter dan de heli foto's. Waarom?

Wel, omdat wij laag kunnen vliegen is het beeld scherper. Er zit minder stof, waterdamp en luchtvervuiling tussen de camera en het onderwerp. Door te werken op die lagere hoogte is het perspectief steeds beter. Ook werken wij niet met een extreme groothoek, wat verbuigingen maakt. Het fototoestel is een pro Nikon met 24,2 milj.

pixels wat de scherpte fenomenaal maakt.

 

Deze drone beschikt over een gyro-gestabiliseerde cameramount, een hoop microprocessoren, interne gyroscopen, magneet- en hoogtesensoren, kompas, gesofistikeerde vluchtfilters en een 12-tal gps satellietverbindingen. Een downlink zorgt voor een live view-beeld op een scherm, op de grond. Kortom, een sterk geavanceerd, technisch hoogstandje om luchtopnamen te maken.

 

Voor een vlucht doen wij informatie op via het internet i.v.m. het onderwerp, zijn Noord-zuid ligging,

de optimale lichtinval op het onderwerp, de geschikte landingsplaats, … afstanden, …

 

We vliegen niet bij windsnelheden hoger dan 19 km/u., max. 2-3 beaufort en bij regenweer. Afhankelijk van de weersomstandigheden proberen wij uw opdracht te verwezenlijken binnen de kortst mogelijke tijd.

 

Wij zoomen nooit in op personen, of privé vertrekken. Het recht van afbeelding is een beginsel dat niet van toepassing is op gebouwen en wel op mensen. Toevallig voorkomende personen op de opnamen worden geanonimiseerd.

 

Door onze kennis van photoshop, kunnen wij elke foto ontdoen van bv. huisvuilzakken, draden en andere obstakels, zodat alles er kraaknet uitziet van bovenuit. Toch een groot voordeel!

 

En, we vliegen al meer den 5 jaar, wellicht waren we een van de eersten in België!

 

© huwelijksfotografie-communiefoto-protret-luchtfoto-reportage-geboortekaartjes-pasfoto